7 av mina upptäckter som hjälper mig att leva

Det finns tips som är mycket bra, men svåra att verkställa, och vi glömmer snabbt dem. Andra hjälper till att lösa ett problem – men bara henne. Dessa upptäckter hjälper särskilt i alla situationer – att vika när du känner att du sitter fast.

1. Börja med vad som helst, var som helst

Jag trodde att det är mer korrekt att börja från början. Detta är logiskt? I vissa fall – ja. Om du till exempel gör något genom recept eller för första gången i ditt liv.

Men i andra fall kan du börja med vad som helst. Från mitten. Från slutet. Från frasen som dök upp i ditt huvud. Skriv ner det. Sedan en annan fras – om du gillade den, men du fortfarande inte vet hur du ska sticka dem.

Du har två mycket bra idéer, och detta är en bra början! De kommer att dra andra själva.

2. Det är inte skrämmande om du gör det två gånger

Ge dig själv en andra chans i förväg. Till exempel måste du skicka in dokument och du samlade in allt, med, men det visade sig att du behöver ett annat viktigt papper. Gissa vad? Detta är inte världens slut. Du kommer att ta henne i morgon. Det viktigaste är att du har alla nödvändiga dokument.

Om du är irriterad på grund av det faktum att det tog lite mer tid för vissa företag än du förväntade dig, kommer du att få ett resultat: nämligen kommer du att bli en irritabel person. Som om du fick behörighet att göra allt bara första gången!

Försök att göra som mig: Planera två försök för varje viktigt företag i förväg. Detta är väldigt lugnande. Nu kan du inte säga att du tillbringade dubbelt så mycket tid, och dessutom kommer du ofta att lyckas med att göra allt första gången – vilket innebär att du kommer att spendera tid dubbelt så mycket!

3. Försök inte överraska dem "

Jag har fortfarande problem med detta – ofta får jag mig själv att tänka: ”Här kommer de att bli förvånade!"Eller" Tja, de kommer definitivt att https://www.viajandoasegurado.com/10-obestridliga-tecken-p-att-ditt-forsta-dejt-gick/ gilla det ".

"De" är mina kollegor, vänner, min tidigare och alla Facebook (en extremistisk organisation förbjuds i Ryssland). Om de gillar det, kommer de definitivt att älska mig.

Och vet du vad? Ibland överraskar jag dem verkligen. Men vad händer då. Det slutar oroa mig för att de kommer att tänka på det.

Särskilt om det gäller förhållandet. Relationer, datum, möten med vänner, dejting-är inte att säga: ”Ta-Dam, här är jag!»Det här handlar inte om mig ensam. Men det här handlar inte om dem.

Varje möte eller bekant är när "jag" och "du" förvandlas till "vi" och "vi" – till "wow!".

Det viktigaste i relationer är nyfikenhet och glädje från vad som händer när du är tillsammans.

När jag började tänka det visade det sig att varje konversation, all kommunikation – det spelar ingen roll, med gamla vänner eller med dem som jag ser för första gången – blev annorlunda. Något annat förenar oss med dem, och jag gillar det.

4. Var inte den som letar efter arbete.

. Vara personen som gör något fantastiskt.

Föreställ dig att du pratar med en person som desperat försöker övertyga dig om att han är bra.

Du kommer att njuta av sådan kommunikation? Här är rekryterare också. Den bästa rekommendationen är när den som såg dig en gång i frågan säger och tänkte: ”Jag skulle vilja kunna göra det också!"

För fem år sedan var jag, som jag kallar det, "Mellan två verk". En slutade, och den andra hittade mig snart på vad ett konstigt sätt. Jag behärskade sedan Twitter och märkte hur lätt det var för mig att kontakta människor. Och samtidigt tillkännagav Island konkurs, till stor del på grund av dess isolering från världen.

Och jag hade en så konstig tanke – ”Island borde komma på Twitter. Som land bör det börja prata med resten av världen ". Sedan organiserade jag många människor i sociala nätverk. Intervjuas därifrån. Snart dök den officiella sidan i detta land i det sociala nätverket, som kallades "Inspired by Island".

Fantastiska bilder publiceras på det och nu, till exempel, hur de har ett helt kort på husets hus, hur man levererar det dit, de verkligen lever i ensamhet. Eller foton, hur alla målar i färgerna på regnbågsstegen och gör en enorm enhörning från is på dagen för semestern Reykjavik Pride.

Snart kom grundaren av Good Man -projektet till mig och frågade: ”Så vad du gör?»Nu arbetar jag där, jag övervakar den här utgåvan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *